Monday, February 4, 2019

12 - Olo 4/5

Tänään maanantaina oli ensimmäinen päivä pitkään aikaan, jolloin kaikki olivat mukana remmissä. Kävimme Togon puolella Lomen kaupungissa, joka oli kyllä valtava elämys. Mutta siitä lisää myöhemmin. Nyt ajattelin vähän summailla oloja, kun se kuitenkin kiinnostaa.

Yhden päivän olen ollut suurin piirtein hotellilla kuumeisessa olossa ja vatsataudissa. Tuolloin ei jostain syystä ilmastoinnissa viilennyskään toiminut, vaan vain tuuletin. Lämmintä ja kosteaa siis riitti. Kirjaimellisesti riittävästi, kun päivällä on lämmintä 30-32 astetta ja ilmankosteus sellainen, ettei ole tarvinnut käyttää kosteusvoiteita ollenkaan.

Tänään olen tuottanut neljättä päivää nelosta. Ensimmäisen päivän jälkeen siitä ei onneksi ole ollut suurempaa häiriötä. Tutkimushenkilökunnalta olemme saaneet nesteytysjauhetta, pussillinen päivässä pitää voimat tallessa.

Meidän hotellista tähän mennessä 5/7 on ollut taudissa ja toisessa hotellissa 5/8. Ajattelin siirtyä noudattamaan terveiden esimerkkiä syömisessä, josko siitä olisi apua. Yhden kohdalla harkittiin jo isoon kaupunkiin tiputukseen viemistä, mutta onneksi tuo näyttäisi tokenevan antibiooteilla.

Mielenkiintoisena hyvänä puolena, ihottuma ja ihon kuivuus paranevat silmissä. :) 

Mekossa on vielä vähän omaakin muokattavaa, ei riittänyt ranskan taito rautalankaan. Kangas on kyllä hieno!


No comments:

Post a Comment

Kaikkien käyttäjien kommentit on sallittu, ellei roskapostia ala tulvimaan.